AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır/Hani' de yaralanarak Ankara GATA’da tedavisi devam eden Nevşehirli Gazimiz Ali DEMİRÇELİK'i ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Nevşehirli Gazimiz Ali DEMİRÇELİK'i tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti.

Nevşehirli Gazimiz Ali DEMİRÇELİK'in sağlık durumunun iyiye gitmesinden büyük sevinç yaşadıklarını anlatan Milletvekili Açıkgöz, şunları kaydetti: 'Kendisini gayet iyi gördük. Bize ilettiği tek sıkıntısı, Diyarbakır’ın Hani İlçesinde arkada bıraktığı silah arkadaşları ile ilgili merakı oldu. Gözü arkada kalmış. 'Ben buradayım, silah arkadaşlarım ne yapıyor acaba?' diyerek üzülüyor. Gerçek bir vatan evladı kendisi, kendisinden çok arkadaşlarını ve çevresini düşünen biri. Biz ise gözünün arkada kalmaması gerektiğini, tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu mücadelenin devam edeceğini söyledik. Tabi orada duygulu anlar yaşadık. Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Tekrar kendisine ve yaralı arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan acil şifalar, şehit olan askerlerimize rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum.' dedi.