Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ ı Şerif’ in son günlerini yaşadığımız bu muazzam zamanda bin aydan daha hayırlı olan Kur’ an –ı Kerim’ in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesinde; Yüce Allah’ a samimiyetle yönelmeli, işlemiş olduğumuz hata ve günahlardan dolayı af dilemeliyiz. Kur’ an-ı Kerim’ i hanelerimizde, camilerimizde okuyarak sayısız hatim yapmanın bereketini, huzurunu hayatımız boyunca yaşamalı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’ in ahlakı olan Kur’ an ahlakını yaşamımızın her anında tatbik etmeye çalışmalıyız.

Hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, yüreklerdeki kin ve nefretin son bulmasına, insanî ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.

Bu vesile ile vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ ni tebrik eder, bu kutlu ve bin aydan daha faziletli gecenin Nevşehir’ imiz, milletimiz, devletimiz, tüm İslam âleminin birliğine, dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını; Rabb’ imin tüm sevdiklerimizle bizi Ramazan Bayramı’ na ulaştırmasını Yüce Allah’ tan niyaz ederim.

Selam ve dua ile…

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili