Nevşehir'de Merkeze bağlı Çat Kasabasında düzenlenen karne törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat kasabasında düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti. Açıkgöz burada öğrencilere, “Bilginin kölesi değil efendisi olmanız ülkemizin kalkınması ve güçlenmesi yanında lider dünya ülkeleri arasındaki yerini alması açısından çok önemlidir” dedi. 

Çat Kasabasında Önce Karne, Sonra Hediye...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Çat kasabası İlköğretim okulu öğrencilerine önce karnelerini dağıttı sonra başarılı olan öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Düzenlenen törende öğrencilere sürekli okumayı, merak etmeyi ve araştırma yapmayı öneren Açıkgöz “Ülkemizin bilginin efendisi olmuş nesillere ihtiyacı var. İnanıyorum ki sizlere sağlanan bu güzel imkanlarla hepiniz geleceğin Türkiye’sinde ülke kalkınma hamlesinin birer neferi olacaksınız. Boş zamanlarınızı okuyarak, araştırarak merak ettiğiniz konuları öğrenerek değerlendirin” dedi. 

ÖĞRETMENLERE KUTLAMA

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ile birlikte öğrencilere Karneleri dağıtan Açıkgöz, Çat kasabasındaki İlköğretim okulu öğrencileriyle uzun uzun sohbet etti.

Daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.