TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,​ Ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve daha güzel bir geleceğe ulaşması için huzur ve güvenliğin büyük önem taşıdığını belirterek, bunu başarı ve özveriyle sağlayan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; Türk Polisi gücünü halktan ve kanunlardan alıp, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Devletimiz, çağdaş bir toplumda bulunması gereken bütün temel kurum ve kuralları başarıyla hayata geçirmiş, insanı esas alan yönetim anlayışına ulaşabilmiştir. Ülke yönetiminde temel ilke tartışmasız hukukun üstünlüğüdür ve vatandaşlarımızın hak ve hürriyetleri kanunlar tarafından belirlenmiştir. 


Milletvekili Açıkgöz, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, "Ülkemizin huzur ve düzenini koruyan, tüm milletimizin güvenliğini canla başla sağlayan, onurlu görevlerini fedakarca yerine getiren, gücünü milletimizden ve kanunlardan alan tüm emniyet mensuplarının ve gazilerimizin Polis Haftası'nı yürekten kutluyorum. Bu vesileyle ülkemizin güvenliğini sağlarken görev başında şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diler, şehit ailelerimize ve milletimize bir kez daha başsağlığı diler, şehit ailelerimize ve milletimize bir kez daha başsağlığı dilerim."