AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ;, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, mesajında muhasebecilerin, vergi veren vatandaşla, vergiyi toplayan devlet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü, bu nedenle serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini ifa ettiklerini belirterek; "tüm muhasebecilerin ve yanlarında çalışanların Muhasebeciler Haftasını tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi Muhasebe ve Vergi İdaresi alanında da otomasyona geçildiğini belirterek, muhasebecilerin ve yanlarında çalıştırdıkları yardımcılarının ve stajyerlerinin vergi dairelerinde uzun kuyruklarda beklemekten kurtulduğunu ve bürosundaki bilgisayarından işlemlerini yapar hale geldiğini söyledi.

Milletvekili Açıkgöz, son yıllarda ülkemizde mevzuatta önemli yenilikler yapıldığını, Ticaret Kanunu ve Borçlar Kanunu gibi önemli temel yasaların günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirildiğini belirterek, yeni yasalar ile eski yasalardan kaynaklanan sorunların giderildiğini söyledi.