Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 19 Mayıs’ın bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gün olduğunu belirterek, tüm gençlerin bayramını kutladı. Gizligider, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan bağımsızlık hareketinin, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılıp milli mücadelemizin zaferle sonuçlandığını hatırlattı.

Verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk gençliğine armağan ve emanet edildiğini belirten Gizligider, “Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir. Gençlerimizin atacakları doğru ve kararlı adımlarıyla Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Nüfusunun büyük çoğunluğu genç olan ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirerek, ülke meselelerine duyarlı olmalarından geçmektedir. Üreten, yeniliklere imza atan, sorgulayan, araştıran, geliştiren bir gençlik Türkiye’yi daha güzel günlere taşıyacaktır. Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum."