Nevşehir AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Avanos İlçe Başkanlığının 5. Olağan Kongre sonrası, Avanos İlçe Başkanı Serkan FERALAN’ı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyarette Nevşehir Il Başkanı Mehmet Ali TANRIVER , Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal FERALAN, Murat GÖKTÜRK, Ebubekir GİZLİGİDER , Merkez İlçe Başkanı Salih AÇIKGÖZ ve Il Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

AK Parti teşkilatı ve üyelerine teşekkür eden. Milletvekilleri Kongrelerin coşku ve kardeşlik duygusu içerisinde geçtiğini belirttiler.

AK Parti Nevşehir Il Başkanı Mehmet Ali TANRIVER;
Nevşehir Merkez ilçemiz ile birlikte 8 ilçemizde de, İlimizde de AK Parti kültürüne, AK Parti davasına yakışır, coşku ve kardeşlik duygularıyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Akabinde siz değerli dava arkadaşlarımızın da katkılarıyla genel merkezimizin, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun teveccühüne mazhar olan il kongremizi gerçekleştirdik. Kongrelerimiz, teşkilatlarımıza, şehrimize yakışır olgunlukta coşkuda ve güzellikte gerçekleşti. Kongrelerimiz sonucunda önümüzdeki seçim sürecini yürütecek olan yönetim kurulu arkadaşlarımız belirlendi , bizde yeni seçilen arkadaşlarımızla tanışmak hayırlı olsun demek için ziyaretlerinde bulunduk dedi.

Kaynak: Avanos HBR / KAPİMED