DERSİAD Nevşehir Şubesi Yönetimi, Ertaş Grup Yönetim Kurulu üyesi ve DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş'ın ev sahipliğinde Nevşehir'deki DERSİAD üyesi iş adamlarıyla Kapadokya Hill Hotel - Spa'da akşam yemeğinde buluştu.

Programa Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'de davetli olarak katıldı.

Dersiad Nevşehir Kapadokya Hill Hotel - Spa'da istişare toplantısı düzenledi.

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları  Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen programa DERSİAD üyesi Nevşehir'in önde gelen sanayici ve iş adamları Kapadokya Hill Otel'de buluştu.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligidernin de katıldığı programında DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve  DERSİAD üyesi çok sayıda iş adamı katıldı.  

İstişare toplantısının açış konuşmalarını yapan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, proğrama katılımlarından dolayı Nevşehir Milletvekillerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Büyümenin ve markalaşmanın önemine dikkat çekerek “Müslüman işadamı zenginleşmeli, bunun yolu da sivil toplum birlikteliğinden geçiyor” dedi.

Bu bağlamda Nevşehir DERSİAD olarak iş dünyası adına yapacakları çokşey olduğunun altını çizen Başkan 
Civelek, Erdemli, faziletli ticaret anlayışıyla büyümeye ve ülkemize katkı sağlamaya çalışan iş adamlarıyla bu birlikteliği güçlendirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Teröre karşı tek yürek!
Daha sonra söz alan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumu kısaca özetleyerek, 1 Kasım seçimlerini geride bıraktıklarını ve milli iradenin AK Parti'ye teveccüh göstererek , 2019'a kadar bizlere bu kutsal görevi tevdi etmişlerdir. Bu yüzden önümüzdeki 4 yıl boyunca seçim olmayacak olması, ülkemizdeki istikrar açısından da önemli bir avantaj. Bu süreçte bizlere düşen görev Yeni Türkiye yolunda çok çalışmak olacak. Siz İş Adamlarımızdanda bizim beklentimiz aynı şekilde çok çalışıp üretmelisiniz.Şunu bütün samimiyetimle söylemek istiyorum ki, 2012 yılıyla başlayan ve bugüne kadar süren süreçte ülkemiz üzerinde cereyan eden dahili ve harici bir takım oyunlar ve terör belası ile ülkemizin büyümesini gelişmesini istemeyen bir takım  güçlerin Yeni Türkiye'mizin geldiği noktayı kendilerine dert edinenlerin bir çabası ve ürünüdür. Osmanlı varisi, değişen gelişen ve büyüyen Türkiye'den rahatsızlık duyanların çaresizliği ve son çırpınışlarıdır. Türkiyemiz şuna emin olun, İMF den borç para aldığı borç batağındaki karanlık günlerindeki Türkiye olsa idi bu sorunların hiçbirini yaşamazdık. İnşallah bugünleri yine birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile atlatacağız. Unutulmasın ki, Bugün A parti B Parti diye kutuplara bölünecek bir gün değil. Bugün CHP'lisi ,MHP'lisi AK Partilisi ile ülkesine sahip çıkarak el birliği ile topyekün tek yumruk olma günüdür dedi. Teröre ve ülkemiz üzerinde oynanan bu büyük oyunlar için artık "Tek yürek olma" günüdür dedi.


Zor günleri hızlı bir şekilde atlatacağız!!!

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de DERSİAD İstişare Toplantısında yaptığı konuşmasında: "Bizde bu iman ve vatan sevgisi olduğu sürece birliğimiz daim olur.Erdem ve vicdanî sorumluluk için STK'lar çok önemlidir, DERSİAD' ın misyonu da ahlak ve destek üzere kurulmuştur" dedi.

Açıkgöz, Nevşehir ve Türkiye’nin kalkınması için çok çalışmalı ama birlikte çalışmalıyız. Ülkemizin istikrar ve güven ortamında büyüme trendi yakaladığı bir dönemde yaşadığımız terör olayları ve yanı başımızdaki komşumuz Suriye'deki gelişmeler konusunda yaşanan sıkıntıları atlatmamız için artık ramak kaldı. AK Parti İktidarımız, Evelallah  bu noktada kararlı ve dik duruşuyla bu bağdireninde üstesinden gelmeyi başaracak güçtedir. Bunu atlattığımızda artık, Türkiye'yi kimsenin durdurmaya gücünün yetemeyeceğini belirtti.

Açıkgöz, Organize olmuş azınlıklar çoğunluğa hükmeder. İşimizi geliştirmeliyiz. Müslüman iş adamı zengin olmak zorunda. Tevazuyu elden bırakmadan zengin olmalıyız.Bu vesile ile tüm Nevşehirli iş adamlarımızı şehrine ve ülkesine yaptıkları yatırımlar ve istihdam için huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir DERSİAD İstişare toplantısı soru ve görüşlerin aktarılmasıyla son buldu.