AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Acıgöl ve Avanos ilçelerinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programlarına katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerle beraber Acıgöl ve Avanos İlçe teşkilatlarının bayramlaşma programına katıldı. Partililer ilçe halkını ziyaret ederek tek tek bayramlaştı. Ziyarette yapılan çalışmalar ve sorun hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Acıgöl ve Avanos İlçe Başkanlığımızca düzenlenen bayramlaşma programında teşkilatlarımızla biraraya geldik. Şehit ailemizi ziyaret edip dualarını istedik. Taziye ziyaretleri yaptık, acıları paylaştık." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de; "Acıgöllü hemşerilerimizle bayramlaştık. Gönlü yüce ve sevgi dolu hemşerilerimizle hasbihal edip, bayramın sevincini paylaşarak gönüllerini aldık.Daha sonra Toprağın sanata dönüştüğü güzel ilçemiz Avanos'ta İlçe Teşkilatımızda hemşerilerimizle bayram sevincini yaşamaya devam ettik. Biz güçlü ve büyük bir aileyiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri diğer ilçe ve beldelerde Bayram ziyaretlerine devam edecekler...