Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 2008 yılında Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne kurucu rektör olarak atanan ve 4 yıllık görev süresi sonrasında Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından yeniden Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir Üniversitesinin büyüyüp gelişmesinde üzerlerine düşen her türlü görevi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Üniversitesinin 2007 yılında kurulan diğer üniversiteler arasında hızlı bir yapılaşma içerisinde olmasının gurun verici olduğunu ifade ettiler. Milletvekilleri ayrıca her yıl açılan yeni bölümlere bağlı olarak artan öğrenci sayısıyla birlikte gerek ekonomik açıdan, gerekse sosyal ve kültürel açıdan Nevşehir’e büyük bir hareketlilik kazandırdığını söyleyerek bunda büyük emeği olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.

Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in kendisini ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’in ve Nevşehir Üniversitesinin büyüyüp gelişmesinde göstermiş oldukları ilgi ve katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti.