NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 50 Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformu bir araya gelerek seçime sayılı günler kala yapılan çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu.


Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan sosyal tesislerinde düzenlenen istişare toplantısına AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, Milli İrade Platformu bünyesinde bulunan dernek ve vakıfların başkanları ve yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Milli İrade Platformu Sözcüsü, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Milli İrade Platformu olarak son dönemlerde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

1 Kasım seçimleri öncesinde Nevşehir’de 50 STK’nın bir araya gelerek ortak bir irade sergilemelerinin önemine dikkat çeken Özdemir, seçime sayılı günler kala Platformda görev lan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu arada Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’de toplantıda söz alarak son günlerde sık sık gündeme gelen Sivil Şehitlik konusuna açıklık getirdi.