NEVŞEHİR(MHA) SP ve BBP’nin seçim ittifakı Milli İttifakın Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş ve Abbas Büken ile SP ve BBP İl Başkanları ile partililer Miraç Kandili ve Hemşireler günü nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde hastane çalışanlarına ve hastalara kandil şekeri dağıtan, hastane çalışanlarının hemşireler gününü kutlayan heyet ziyaret öncesinde kendilerine bir takım engellemeler çıkarılmasına da üzüldüler.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Bugün kandil günü ve hemşireler haftası nedeniyle hastane ziyaretlerinde bulunduk. Hastane yönetimini karşımızda göremedik. Hastane de bir yetkili bizlere yardımcı oldu. Bizler burada hemşireler haftasını kutlayalım ve halkımızın kandilini kutlayalım istedik. Kandil şekerimizden dağıttık. Burada AK Partinin Milletvekili ve adayları da varmış. Onlar sadece AK Partililerin değil tüm halkın Vekilleri ve adayları. Dolayısıyla herkese eşit olmak durumundalar. Ziyaretimiz öncesinde bizden bazı prosedürleri yerine getirmemizi istediler. Hastane yönetimi onlarla hastanede dolaşırken bizlerden böyle dilekçe istemeleri doğrusu tuhafımıza gitti. Hastane yönetimine ve çalışanlarına yine de teşekkür ediyoruz. Bizim kimseyle tartışmaya, çekişmeye niyetimiz. Allah izin verirse Saadet Partisi iktidarında bizler şeffaf olacağız” açıklamasında bulundu.

Öte yandan tüm Nevşehir halkının mübarek Miraç Kandilini ve ilimizdeki tüm sağlık kuruluşlarında görev yapan Hemşirelerin gününü kutlayan BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş ise, “Milli ittifakın Nevşehir Milletvekili adaylarımızla ve Partililerimizle birlikte hastanemize ziyarette bulunalım istedik. Ancak hastane de bizlere bir takım engellemeler çıkarılmaya çalışıldı. Böyle bir ayrımcılığa neden ihtiyaç duyulduğuna anlam veremedik. Kutuplaşan Türkiye’de böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum” diye konuştu.