Nevşehir Müftü Yardımcısı Ali Gülden’in Ankara İl Müftü Yardımcılığına atanması nedeniyle Kur’an kursu öğreticileri tarafından veda yemeği verildi.

            Öz Hanedan Restoran'da verilen yemeğe, İI Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ali Gülden ve Nevşehir Merkez kasaba ve köylerinde görev yapan Kur'an kursu öğreticileri katıldı.

            Yemek sonrası İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Müftü Yardımcısı Ali Gülden birer konuşma yaptılar.

            Müftü Yakup Öztürk yaptığı konuşmasında; “Kur’an kursu öğreticilerimizin birlikte çalıştıkları amirlerini uğurlamak için tertip ettikleri bu yemekli veda programını çok anlamlı buluyorum. Bir vefa ve centilmenlik örneğidir. Ali beyi de bu anlamda tebrik ediyor, yeni görevinde de aynı başarıyı göstermesini diliyorum. Kur’an kursu öğretmenlerini de bu gibi güzellikleri her zaman yapmalarını diliyorum” dedi.

            Müftü Yardımcısı Gülden ise; “ Kur’an kursu öğreticilerinin kendisi onuruna tertipledikleri bu veda yemeğinin büyük bir vefa ve incelik olduğuna dikkat çekerek şunları söledi: “yaklaşık 5 yıldır Nevşehir hakkında din hizmeti sunmak üzere  beraber olduk. Bu süreçte beraber sevinip, üzüldüğümüz şeyler olduğu gibi hizmeti daha ileriye götürmek içinde bilhassa Aile İrşat bürosu faaliyetleri çerçevesinde bir araya geldik. İstişareler yaptık, hizmete dönük kararlar aldık. Bu süreçte idare olarak sizlerden büyük destek gördük. Bu katkılarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı en kalbi şükranlarımı sunuyorum bundan sonraki çalışma hayatınızda da aynı gayret ve çabalarınızın artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Hayatınız boyunca Rabbimizin sizleri vefalı insanlarla karşılaştırmasını niyaz ediyorum” diyerek helallik istedi ve duygusal bir ortam ortamda sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra Kur’an kursu öğreticilerinin özel olarak hazırlattıkları ve Kapadokya’yı temsil eden el işlemeli plaketi öğreticiler adına İl Müftüsü Yakup Öztürk Ali Gülden’e takdim etti. 

       İl Müftülüğü personeli olarak Müftü Yardımcımız Ali Gülden'e Nevşehir için yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz denildi.FİB Haber Merkezi olarak bizde çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz değerli büyüğümüz Ali Gülden Beye memleketimiz Nevşehir de vermiş olduğu değerli çalışmaları için teşekkür ediyor ankara da ki yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.