Demokrasi nöbetinin bugünkü konuğu ise Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Türk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan oldu.

MİLLETİMİZ HAİNLERE  KARŞI DİK DURUŞUNU SÜRDÜRÜYOR

Nevşehir Belediyesi tarafından Diriliş Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtımı devam ederken, vatandaşların su ihtiyaçları da karşılandı. Nevşehir Belediyesi tarafından Nöbet Sofrasının da kurulduğu Diriliş Meydanı yine binlerce vatandaşın akınına uğradı.

İstiklal Marşı’nın ardından şehitlerin ruhuna bağışlanmak üzere Fatiha okunmasının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı.

Nevşehir Belediyesi Mehter Takımının seslendirdiği kahramanlık marşlarının ardından Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

 Uzun yıllardan beri halkın diline pelesenk olan Türkiyem isimli türkü ile proğramına başlayan Yıldızdoğan, başta vatan,, kahramanlık, millet ve bayrak  konulu konserinde söylediği türkülerin aralarında hainlere çeşitli mesajlarda verdi. Yıldızdoğan, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda sık sık söylediği  Arif Nihat Asya’nın ‘Dua’ isimli şiirinden bir bölüm okudu.

15 Temmuz’un bir milat olduğunu ifade eden Yıldızdoğan, niyeti farklı olanların hak ettiği cezaları mutlaka alacağına inandığını ifade etti.
 
BÜYÜK  TÜRK MİLLETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
Yaşanan darbe girişiminin ardından milletin bir ve beraber olarak tepkisini günlerdir meydanlarda verdiğini kaydeden Yıldızdoğan, "Bu millet ne yaptı? Bir oldu, beraber oldu. Onun için başta Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan’a canı gönülden teşekkür ediyorum. Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’a dik durduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ama demeden, fakat demeden, çünkü demeden darbeye karşı olduğunu ve hükümetin yanında olduğunu ortaya koyan MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye canı gönülden teşekkür ediyorum. Darbeye karşı olduğunu açıkça ifade eden CHP Genel  Başkanı  sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’na teşekkür ediyorum. ve en güzel teşekkürü eline bayrağı alıp tankın karşısına geçen, milli mücadelede olduğu gibi Nene Hatunlarımız, Şerife Analarımız yani hanımefendilerimiz, analarımız, bacılarımız en güzel teşekkür size ait.  Sütçü İmam  olupdüşmanın karşısına gerilen bütün beyefendilere ,canı gönülden teşekkür ediyorum. Yüce Türk milletine teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı. 

Yıldızdoğan, genç yaşta 1980 ihtilalini yaşadığını dile getirerek genç nesillere böyle bir darbe yaşı 20-30 arası olan kardeşlerimden ağabeyleri olarak, 30 yıldır elinde mikrofon olarak, Allah diyen, vatan diyen, bayrak diyen biri olarak özür diliyorum. Fitne ve fesat ile mücadeleyi istenilen düzeyde yapamadığımız için özür diliyorum. Onlara güzel bir  Türkiye bırakamadığımız için özür diliyorum. Onlara güzel bir adalet sistemi bırakamadığımızdan dolayı özür diliyorum" dedi.

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA DARBE YAŞATMASIN

Allah'tan 15 Temmuz gecesini bu millete bir daha göstermemesini dileyen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, "Milli Mücadele yıllarında bu yüce millet 7 düvele karşı mücadele verdi. Düşman Ankara yakınlarına kadar geldi,  Ama hiçbir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’ni bombalamadı.  Ama bu şerefsizler gazi meclimize bomba atarak hainliklerini tescillediler.  Bu haberi alan evdeki analarımız, bacılarımız eşarbını başına takıp ay yıldızlı bayrağını alıp meydanlara çıktı. Bizim Nene Hatunlarımız, Şerife bacılarımız oldular" diye konuştu.

HEDEFİMİZ 2023 VE 2071 OLMALI

Türk Milleti’nin hangi şekilde olursa olsun bir ve beraber olabileceğini 15 Temmuz’dan sonra tüm dünyaya bir kez daha ispat ettiğini vurgulayan Yıldızdoğan, Birliğimiz ve beraberliğimiz inşallah kıyamete kadar devam edecek. Bizim derdimiz 2023 ve 2071 . Biz el ele, kol kola olursak daha nice güzellikleri beraber paylaşırız. ”dedi.

Konserin son bölümünde Yıldızdoğan, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,  İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu,AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici’yi anons ederek hep birlikte Türkiyem türküsünü seslendirdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile daha önce bir görüşme yaptıklarını ve  gençlere yönelik bir daha konser vermesi için karar verdiklerini belirterek, Demokrasi nöbetinde vatandaşlarla buluşan MusatfaYıldızdoğan’a teşekkür etti.
Protokol üyeleri, daha sonra platformdan halkı selamladı.