Nevşehir Ticaret Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ile oda ve borsa yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan Nevşehir heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, yeni görevinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi tebrik etti ve başarılar diledi. 

Nevşehir'in çevre ve şehircilik açısından geldiği noktanın konuşulduğu ziyarette,  Oda ve Borsa Başkanları tarafından üyelerden gelen taleplere ilişkin Bakan Özhaseki’ye bilgiler aktarıldı. Nevşehir OSB hakkında bilgiler verilen Ziyarette ayrıca, Nevşehir'in sorunları da masaya yatırıldı ve neler yapılabileceği konusu istişare edildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, Nevşehir Ticaret Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğu belirterek teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özhaseki'de, "Nevşehir Milletvekillerimiz Murat Göktürk, Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası , Nevşehir Ticaret Borsası, Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldik. Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ünlü Nevşehirimizin bölgesel anlamdaki kalkınma projeleri üzerine sohbet ettik. Oldukça samimi ve güzel bir buluşma oldu. Nevşehir heyetine teşekkür ediyorum" dedi.


70  kişilik Nevşehir Heyetinin yer aldığı Ziyarette DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve dernek yönetimide yer aldılar.

Ziyaret sonunda NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye günün anısına hediyelerini takdim ettiler.


Ürgüp FM Sahibi Ayşe Paslanmaz'ın ziyarete ilişkin yapmış olduğu röportajı videomuzdan izleyebilirsiniz.