NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in son yıllarda kazandığı en önemli spor yatırımlarından biri olan yarı olimpik havuz da son düzenlemeler yapılıyor.

Nevşehir Olimpik Havuzu Haziran da Tamamlanıyor...

İnşası aylar öncesinden bitirilmesi ve bu günlerde hizmete kazandırılması planlanmasına rağmen yarı olimpik havuzun inşasını üstlenen müteahhitten kaynaklanan sorunlar nedeniyle gecikme yaşanan yatırımın muhtemelen Haziran ayında tamamlanarak hizmete kazandırılması düşünülüyor.

Dış fiziki inşası tamamlanan ve içerisinde de elektrik, su ve badana boya işleri tamamlanma aşamasına getirilen Nevşehir Yarı Olimpik Havuz projesinin yaşanan gecikmeye rağmen en kısa tamamlanabilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’de büyük bir gayret sarf ediyor.

Sık sık çalışmaları yerinde denetleyen ve ikinci kez yapılan ihalenin ardından işi üstlenen firma yetkililerinden bilgi alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir’de yüzme sporlarında önemli bir yatırımın ilimize kazandırılacağı çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.