Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 'Taş Ormanlar'da Oryantiring' sloganı ile düzenlenen Türkiye 3. Kademe Oryantiring Yarışlarının  Gülşehir Açıksaray Vadisinde gerçekleştirilen ayağında, kulübümüz sporcularından Bünyamin Çerçi Erkekler Açıkta 1’inci, Yusuf Karakuş Erkekler Açıkta 7’nci ve Bilal Çelik Erkekler Açıkta 9’uncu oldu.

 

Ayrıca Mustafapaşa Beldesi’nde gerçekleştirilen yarışmada kulübümüz sporcularından Elif Ünal Bayanlar Açıkta 2’nici ve Yusuf Karakuş Erkekler Açıkta 10’uncu oldu. Türkiye 3. Kademe Oryantiring Yarışları  Göreme Beldesinde yapılan yarışmalar sonunda tamamlandı.

 

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, “ Ulusal ve uluslar arası alanda üniversitemiz ve şehrimizin sportif düzeyde tanıtılması, şehrimizde bilinçli spor kültürünün oluşması için çalışmalarda bulunuyoruz. Bu amaç doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde kurduğumuz spor kulübü çalışmalarına devam edecektir. Bu vesileyle kulübümüze maddi ve manevi anlamda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm spor severler ile Nevşehir sevdalılarına teşekkür ediyorum” dedi.