Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmelerin sahipleri geleneksel hale gelen aylık yemekli toplantıda Hacıbayram Baklava Kebap Türk Mutfağı Restaurant'da buluştu.

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunları masaya yatırıldı...

Nevşehir Sanayici iş adamlarını buluşturan Birlik Beraberlik ve istişare yemekli toplantısına  yoğun bir katılım olduğu gözlendi .

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan işadamları ve yatırımcıların 2015 Yılının ilk yemekli istişare toplantısına Nevşehirli Değerli Sanayicilerimiz Mehmet Ali Öbekli, İbrahim Salaş, Ekrem Nurlu, Hasan Kahveci, Seyit İnce , Erdoğan Daldiken, Mehmet Pınarbaşı, Ekrem Gizligider, Bahdiyar Doğan, Gürbüz Pınarbaşı ,Yusuf Bıyık ile çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı. 
 
İş adamları yemekte organize sanayisindeki sorunlar ve çözümlerine ilişkin olarak görüş alış verişinde bulundular. 

Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işadamlarının duayen olarak kabul ettikleri sanayici Hasan Kahveci www.fibhaber.com'a yaprığı açıklamada; "Düzenlenen bu yemeğin Nevşehir'de ki yatırımcılar ve sanayici iş adamları arasında kaynaşmaya vesile olduğunu kaydetti. Aylık mutat olarak yapılan toplantılarda bir araya gelen sanayici ve işadamlarının istişarelerde bulunarak ufuk turu da yaptıklarını kaydeden Kahveci, bu durumdan herkesin çok istifade ettiğini de vurguladı."

Kahveci, Nevşehir Islah Organize Sanayi kapsamında bulunan bölgede 80  fabrikanın çalıştığını ve ilin ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Sanayici İş Adamı Hasan Kahveci, aldıkları karar gereği geleneksel hale getirdikleri yemeğin ayda bir tekrar edileceği ve önümüzdeki Sanayici Buluşmasına STK,'ların, siyasetçilerin ve bürokratların da davet edileceğini de açıkladı.

Toplantıda söz alan İş adamı Mehmet Ali Öbekli de, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “OSB hepimizin. OSB hem bizim için hem Nevşehir ve ilçeleri için çok önemli. Tüm sanayicimizle,  iş adamlarımız ve yatırımcı arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarımızı çözmemiz gerekir. İnşallah bundan sonraki istişare toplantımızda daha somut adımlar atacağımıza olan inancım tam. Zira bu yoğun katılımda bunu apaçık gösteriyor. Şimdiden tüm katılımcı iş adamları ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum dedi.