Öz Hilal Ocakları Genel Başkanı Orhan Yılmaz Teşkilat Başkanı Olgun Felek eşliğinde Nevşehir İl Başkanlığı görevine Mehmet Deynekli atandı.
Mehmet Deynekli Bu Konu Hakkında FİB Habere Yaptığı Açıklamada Bu Konuda Şunları Dile Getirdi ; Öz Hilal Ocakları En Kısa Sürede Faliyete Geçecektir. Amacımız :" Geleceğin teminatı olan genç neslimize Türk kültürünü ve hoşgörüsünü öğrenmelerini sağlayacak sosyal çalışmalar yapmak ve eğitimler vermek.
Türkiye'de yaşanan ve sınırları aşan yardımseverliğimizi dayanışma ruhumuzu komşuluk anlayışımızı mütevazi duruşumuzla Türk başkanlığı gibi yaşatmak ve toplumumuzun barış ve güven içerisinde yaşaması için Türk döneminde yaşanan barışın kültürün Türk medeniyetinin hoşgörüsünün ahlakının Türk dürüstlüğünün örnek alınmasına imkanlarımız dahilinde katkıda bulunarak vesile olmak. Türk ülkü şuuru ve milliyetçilik ruhunu yaşatmak" dedi.


Öz Hilal Ocakları;
Öz Hilal Ocakları, akademik ve bilimsel tarih bilgisine kaynaklara dayalı olarak halka aktarmak ve dernek olarak ceddimize olan görevimizi yerine getirirken rehberimiz KURAN, Hedefimiz TURAN, gayesi ile Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan ve Tek Devlet mantalitesine sahip kültür ve eğitim faaliyetleri amacı ile kurulmuştur.


Haber: Mustafa Ferveren