Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan TOKİ 2. ve 3. Etap yöneticileri ve görevlilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince “Mahalle Polisliği” anlayışı çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ 2. ve 3. Etap yöneticileri ve görevlilerine yönelik yaklaşık 45 vatandaşın katılımı ile “Apartman ve Site Toplantısı” düzenlendi.
 
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri toplantıda site yönetici ve çalışanları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Site ve apartmanlarda ikamet eden vatandaşların sorunları dinlendin. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün ve Mahalle Polisliğinin tanıtımı, polisin günlük hayatta yürüttüğü görev ve çalışmalar, telefon üzerinden dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma olayları hakkında katılımcılara yönelik bilgilendirme yapıldı.