Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Kurban Bayramı dolayısıyla ilk olarak Nevşehir Devlet Hastanesi acil servisinde çalışan sağlık görevlileri ve hastaları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyarete ilişkin açıklamasında; "Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, refakatçilerimizi ve fedakar sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Rabbim, tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin." dedi.

Nevşehir Protokolü Devlet Hastanesinin ardından Kurban Bayramı ziyareti kapsamında yine çok özel bir ziyaret için bu sefer Rasim Uzer Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçtiler. Kurum faaliyetleri hakkında bilgiler alan heyet daha sonra Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarının ve özel çocuklarının Kurban bayramını kutladılar, burada kalan çocukları ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet edip fotoğraf çekindiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında; "Rasim Uzer Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki evlatlarımızın, kardeşlerimizin bayramlarını kutladık. Kardeşlerimizin gözlerindeki mutluluk görülmeye değer..." dedi.