Ziyarette PTT'nin kuruluş yıldönümü anısına Vali Ceylan'a çeşitli hediyeler sunan Uğurtepe, PTT kanalıyla Türkiye'de önceleri çok ilkel şartlarda yapılmaya çalışılan posta ve haberleşme hizmetlerinin teknolojideki hızlı değişme ve gelişmelerden etkilenerek çok büyük bir ivme kazandığını kaydetti.

    PTT Genel Müdürlüğü'nün de özellikle son 10 yılda değişen ve hızla gelişen teknolojiye uyum sağlamak suretiyle çok büyük atılımlar ve yenilikler yaptığını vurgulayan Uğurtepe, 37 bin çalışanı ile ülkenin en ücra köşelerine kadar 4 bin 500'ü aşkın işyerinde vatandaşın hayatını kolaylaştıran hizmetler verdiğini söyledi. PTT'nin ülkenin en büyük on-line ağına sahip olduğunu vurgulayan Uğurtepe: "Posta İşleme Merkezlerinin ve PTT merkezlerinin modernizasyonu, otomasyon işlemlerinin oluşturulması, personel eğitimi ile daha çağdaş yapıya kavuşan PTT, halkımıza sunduğu hizmet kalitesi ve ileriyi gören geniş vizyonu ile hedeflerine yürümektedir dedi.

    Vali Ceylan ise, kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT yöneticilerini tebrik ederek PTT'nin Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi. Uzun yıllardır Türk halkına haberleşme konusunda hizmet veren PTT'nin aynı zamanda teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak sürekli olarak kendisini yenilediğini ifade eden Vali Ceylan, PTT'nin sunduğu bankacılık ve kargo hizmetlerinin de vatandaşların takdirini kazandığını söyledi.