Süleyman Demirel Üniversitesi Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen ‘5. Kariyer Günleri’ne katılmak üzere Isparta’ya giden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Isparta Valisi Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Valisi Memduh Oğuz, “Biz, değerli Rektörümüzde hem insanlara olan hizmet aşkını hem de çok yüksek seviyede bir ilim insanı olduğunu gördük. Bu bakımdan bir âlime hanımı, âlim bir kişiyi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bendeniz Nevşehir Üniversitesi ziyaretimde muhterem hocamızın üniversiteyi kısa süre içerisinde nasıl geliştirdiğini gördüm. Binaların halk tarafından nasıl yapıldığını, halkın katkısının nasıl sağlandığını, küçük bir şehirde nasıl büyük bir üniversite yaratıldığını gördüm. Üstelik de bütün bu başarıların bayan bir Rektör tarafından organize ediliyor olması ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Âlimler şehri Isparta’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ise “Sayın Valimizi bu vesileyle çok daha yakından tanıdım ve nasıl bir kültür adamı olduğunu gördüm. Isparta için, Süleyman Demirel Üniversitesi için bir şeyler yapabilmek adına ne kadar çok çaba sarf ettiğini bizzat müşahede ettim. Sayın Valimize ilim âlemine katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bugün Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileriyle birlikteydik. Onların gözündeki pırıltıyı görmek, ileriye güvenle bakan ışığı görmek beni çok mutlu etti. Isparta şehri ile Süleyman Demirel Üniversitesi beraberce çok güzel işler yapmışlar. Emeği geçenleri kutlar, başarılar dilerim” diye konuştu.