Nevşehir’de Türk Sağlık Sen’in öncülüğünde bir grup sağlık çalışanı mesaiye şehitler için saygı duruşunda bulunup dua ederek başladı. Yapılan duaya sabahın erken saatinde hastaneye gelen vatandaşlar da eşlik ederken, etkinlikte şehitlere rahmet teröre lanet okundu.

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi üyesi bir grup sağlık çalışanı, Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırılarında asker, polis ve vatandaşların şehit olduğu bombalı terör saldırılarına tepki gösterdi. Nevşehir Devlet Hastanesi'ndeki mesaileri öncesi ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan sağlık çalışanları, yapılan basın açıklamasının ardından hayatını kaybedenler için dua okudu.

Grup adına açıklama yapan Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay ÇETİN, terörü lanetlediklerini söyleyerek, “sağlık çalışanları olarak Ankara ve diğer yerlerde yaşanan bu hain ve kalleş saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifa temenni ediyorum.”dedi.