Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen,

“7/24 Esnafımın Hizmetinde Olacağım”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen, 26 Ocak 2014 tarihindeki oda olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İki dönemdir oda başkanlığını yürüten Osman Güneri’nin bu göreve tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odasına adaylığını açıklayan Özmen, iddialı açıklamalarda bulundu.

Genel Kurulda oda başkanlığına seçilmesi durumunda Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odasına üye herkese eşit bir yaklaşım içerisinde, 7 gün 24 Saat onlara hizmet edeceğine kamuoyu önünde söz verdiğini dile getiren Başkan Adayı Selim Özmen, göreve getirilmeleri halinde beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı çok sayıda projenin de bulunduğunu söyledi.

Hali hazırda Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odasında Başkan Vekili olarak görev yaptığını ve şu ana kadar yapılan çalışmalarla Nevşehir’in bu sektörde Türkiye’de hatırı sayılır bir konuma getirildiğini kaydeden Selim Özmen, Nevşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde ilimizde yepyeni projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

Türkiye’nin en modern Pazar yerini Nevşehir’e kazandıran Nevşehir Belediyesine ve Milletvekillerine teşekkür eden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen, “Nevşehir, sektörümüzde özellikle son dönemde yapılan çalışmalarla, yatırımlarla parmakla gösterilir illerin başında geliyor. Bu seviyeye gelinmesinde Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’in ve Milletvekillerimizin önemli katkıları var. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Odamız üyelerine Türkiye’nin en modern pazaryerinde ekmeklerini kanma fırsatı verdikleri için kendilerine müteşekkiriz. Beraberindeki yönetim kurulum ile birlikte göreve seçilmem durumunda sektörümüzde ilimize kazandıracağımız önemli projelerimiz bulunuyor. Bu projelerden bazıları; Pazar yerimizin ısıtma-soğutma ve iklimlendirme projesi belediyemiz tarafından hazırlanmıştı. Bu projeyi en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Öte yandan havalandırma konusunda yaşanan sorunu da tamamen ortadan kaldıracağız. Üyelerimize konut imkanı sağlamak amacıyla Nevşehir belediyemizin de katkılarıyla girişimlerde bulunacağız, pazaryerimizin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir hale getirilmesi için çalışmalarda bulunacağız. Çocukları Üniversite de öğrenim gören üyelerimize burs imkanı tanıyacağız, ilimizde seyyar satıcıları tamamen ortadan kaldırarak üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruyacağız. Pazaryerimizde ferdi kaza sigortası çalışmamızı sonuçlandırarak Vatandaşımızın pazaryerinde daha güvenli alışveriş yapmasını sağlayacağız. Peynir pazarımızı daha modern bir hale getireceğiz. Belediyemizin de katkısıyla pazaryerimiz içerisinde bulunan mescidimizi büyüterek halkımızın daha rahat ibadet etmesini sağlayacağız. Bu projelerimizin yanı sıra önümüzdeki günlerde yepyeni projelerimizi de kamuoyu ile ve üyelerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. En önemlisi üyelerimize bir telefon kadar yakın ve 7 gün 24 saat hizmetinde olacağım. Bu konuda tüm Nevşehir kamuoyu önünde üyelerimize söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.