Nevşehir Vatan Şehitleri Ve Gazileri Derneği üyesi şehit aileleri, AK Parti Nevşehir Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile sohbet etti. 

Nevşehir Vatan Şehitleri Ve Gazileri Derneği Başkanı Çiftçi, Dernek faaliyetleri hakkında Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’i bilgilendirdi. 

Ziyarette Dernek üyelerine seslenen AK Partili Nevşehir Milletvekilleri  “Öncelikle bu ziyaretinizle bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Bugün burada sizlerle birlikte olmakla sizlerin dertlerini ve sıkıntılarınızı dinleyip, dert ve sıkıntılarınızı paylaşmakla onur duyduk.

Ziyaretinizle, Bu Vatan için canını vermiş Şehitlerimizin aileleri ve canından bir parça vermiş olan şehitlerin Ailesiyle ve kardeşlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Bizler sizleri kalbimizde taşıyor ve sıkıntılarınızı paylaşıyoruz. Her zaman gece gündüz demeden her sıkıntınızda sizlerle beraberiz” dedi.

Düzenlenen ziyarette tüm şehitlerin ruhu için Fatiha okundu.