NEVŞEHİR(MHA) Toplu Konut İdaresi başkanlığının ilimizde Otobüs Terminalinin hemen altında inşa ettiği 754 konutluk TOKİ projesinden Şehit ve Gazi ailelerine 10 kontenjan ayrıldı.

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, hem şehit ve gazi yakınlarını konuyla ilgili bilgilendirmek, hem de söz konusu konut imkanından yararlanmak isteyenlerin başvurularını almak üzere bir toplantı düzenledi.

Nevşehir Şehitliği içerisinde bulunan Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği hizmet binasında düzenlenen toplantıya şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra dernek yöneticileri de katıldı.

Toplantıda konuşan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Toplu konut idaresi başkanlığının otobüs terminalinin hemen altında inşaa ettiği 4. Etap TOKİ Konutlarından şehit ve gazi ailelerine ayırdığı konutlara isteyen ailelerin % 10 peşinatla, 240 ay ödemeli, brüt 121 metre karelik konutlara başvuruda bulunmak isteyenlerin Halk Bankası Nevşehir Şubesine yapılacağını dile getirdi.

Müracaatlar da bizzat kendisinin de şehit ve gazi ailelerine nezaret edeceğini söyleyen Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, kira öder gibi kendi evine sahip olabilecek olan Şehit ve gazi ailelerinin bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istediklerini söyledi.

Toplantıya katılanlara söz konusu konutların müracaat şartları ve başvurularla ilgili detaylı bilgiler de verildi.