Nevşehir Semerkand Buhara Derneği 18 Mart'ta Çanakkle Zaferi Kutlama Proğramı ve Şehitlerimize vefa Gecesi Düzenliyecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Semerkand Buhara İlim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Çanakkale şehitlerimiz anısına Semerkand buhara ilim kültür yardımlaşma derneği olarak 18.Mart 2016 Damat İbrahim Paşa Kapalı spor salonunda saat: 19:30 da düzenleyecekleri etkinlikle Dursun Ali Erzincanlı Yusuf Duru, Muzaffer Güler, Alper Akın, Murat Belet ve Veysel Çelikdemir'in katılımlarında manevi dünyamızın kapılarını aralayacak özel bir proğram düzenleyeceğiz. 

Şiir, naat, kum sanatı ve ilahilerle unutulmaz bir gece yaşanacak Muhabbet Gecelerinde, ayrıca tüm şehitlerimiz için okunan Kuranı Kerim'lerin hatim duası gerçekleştirilecek.
Nevşehir Semerkand Buhara Derneği organizasyonunda, Nevşehir Belediyesi ,Uçhisar, Çat,  Göreme, Nar, Acıgöl , Kaymaklı, Sulusaray ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilecek olan bu muhteşem proğrama tüm halkımız davetlidir.

Bu Muhteşem Geceye tüm Nevşehir halkımız davetlidir.

Yer: Damat İbrahim Paşa Kapalalı Spor Salonu
Saat:19:30
Tarih: 18 Mart 2016 / Cuma Günü