Türk Hava Yolları, yurtiçi seferleri için Türkiye’nin dört bir yanının dile gelerek hasretini paylaştığı yeni bir reklam filmi yayınladı. Nevşehir'le birlikte Türkiye’nin 6 farklı şehrinde çekilen etkileyici vinyetlerden oluşuyor.

Strateji çalışmasına 1 yıl önce başlanan film, memleketin her yerinin insanlarıyla daha güzel olduğunun altını çiziyor ve insanlara ‘şimdi oralar 
ne güzeldir’ dedirtmeyi hedefliyor. 

Film, Anadolu’nun en meşhur lokasyonlarının daha önce hiç görülmemiş yüzlerini gözler önüne seriyor. Lokasyon ve cast araştırmaları 2 hafta süren filmde yer alan tüm castlar bölge halkından oluşuyor.40 kişilik ekiple 
Nevşehir, Konya , Kayseri, Trabzon, Antalya ve Mardin’de gerçekleştirilen çekimler sonunda 24 saatlik bir görüntü arşivi ortaya çıktı. Görüntülerin ayıklanması ve montaj tam 12 gün sürdü.

Işıyan sabahları, şefkatli kanatlarıyla Anadolu kapılarını açmış sizi bekliyor. Onun bu çağrısını yanıtsız bırakmayın. Türkiye'nin dört bir yanına sizi taşıyan Türk Hava Yolları uçuşları ile Anadolu ile kucaklaşın.

Stratejik çalışması bir yıl önce başlayan ve iki haftalık mekân ve cast araştırmalarının ardından tamamı bölge halkıyla çekilen reklam filmi 40 kişilik bir ekibin Konya, Nevşehir, Kayseri, Trabzon, Antalya ve Mardin’de gerçekleştirdiği çekimlerle hayat buldu.

24 saatlik görüntü arşivinin ayıklanmasıyla ortaya çıkan iki dakikalık reklam filmi “Şimdi Ne Güzeldir”, reklam ajansı MullenLowe İstanbul imzası taşıyor.

Turkish Airlines Memleketin Her Yeri Şimdi Ne Güzeldir Reklam Filmi 2016

Işıyan sabahları, şefkatli kanatlarıyla Anadolu kapılarını açmış sizi bekliyor. Onun bu çağrısını yanıtsız bırakmayın. Türkiye'nin dört bir yanına sizi taşıyan Türk Hava Yolları uçuşları ile Anadolu ile kucaklaşın. Memleketin her yeri şimdi ne güzeldir, insanın gidesi gelir.

Türk Hava yolları yeni reklam filmi 2016

Türk Hava Yolları Yeni Reklamı 2016 'Memleketin Her Yeri Şimdi Ne Güzeldir, İnsanın Gidesi Gelir !!! İZLE.

MullenLowe Istanbul imzalı Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filmi yayına girdi.

“Memleketin dört bir yanı şimdi ne güzeldir, insanın uçası gelir.” diyen reklam filmi Nevşehir'le birlilte Türkiye’nin 6 farklı şehrinde çekilen etkileyici vinyetlerden oluşuyor. Yönetmenliğini Serdar Dönmez’in yaptığı reklam filminin prodüksiyonunu ise Depo Film üstlenmiş.