Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen TOBB Gümrük AŞ.Başkanı Arif Parmaksız ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor.Başkan Parmaksız’a bugün Nevşehir de ki Siyasi partilerden yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirildi.

İlk olarak CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ile Fahri Ertik ve CHP İl ilçe yönetiminden oluşan bir heyetle NTSO Başkanı Arif Parmaksız’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.CHP Ziyaretinin hemen ardından bu defa MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ile beraberinde MHP İl ve ilçe yönetiminden oluşan bir heyette Başkan Parmaksız a hayırlı olsun diyerek tebrik ettiler.

Ardından Gör-Bir Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu ile Başkan yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran da Parmaksız ı ziyaret ederek NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve yönetimine başarılar dileyerek kutladılar.

NTSO Başkanı Arif Parmaksız’ın Siyasilerden bu gün için son ziyaretçisi ise BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer Merkez ilçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş ve BBP il ilçe yönetiminden geldi.

Nevşehirdeki siyasi parti temsilcilerini kabul eden NTSO Başkanı Arif Parmaksız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehir de ki Oda seçimlerimizde kazanan "Nevşehir" olmuştur, şimdi sıra Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerinde...

Allahın izniyle Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerinde Başkan Adayı Mustafa Çelebi’nin tam destekçisi ve yanındayız.İnanıyorum ki Borsa seçimlerinide kazasız belasız demokratik bir şekilde tamamlayarak Gerek Ticaret ve Sanayi odamız ve gerekse Ticaret Borsamız ve üyleri ile birlikte hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz .Bu vesile ile bir kez daha tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.
Birde hatırlatmada bulunmak istiyorum Odamız seçimleri sonuçlandığında seçimleri şu cümleyle kısa ve net olarak değerlendirmiştim: "Nevşehir Gereğini Yaptı…!" Ve umut ediyorum ki 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü Borsa seçimlerinde de Nevşehir Borsamız üyeleri gereğini yapacaktır.Nevşehirli değerli hemşerilerim bize inandılar güvendiler bizlerde onlara sonsuz inanıyor ve güveniyoruz dedi.