Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut FİB Haber Merkezimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette FİB Haber İnternet Gazetesi Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a, FİB Haber yeni yeri ve yeni tasarımının hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Yakut, “FİB Haber.Com Nevşehir basını için önemli bir değer. Yeni hizmet binanızda size ve ekibinize başarılar diliyor başarılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.

Yakut, bu şehir bizim hepimizin. İçerisinde yaşayan, bu toprakların ekmeğini suyunu içen herkesin bu kente bir borcu var. Sizler aslında bu manada çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Gerek halkı bilinçlendirme görevi yaparken diğer taraftanda yapıcı öneri ve eleştirilerinizle şehrin gelişmesine katkı sağlıyorsunuz.Bu manada Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı olarak www.fibhaber.com yakaladığı çizgi ve başarılarıyla övgüyüde fazlasıyla hak ediyor.Ben bir kez daha şahsınız adına tüm FİB haber ekibini kutluyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal da, Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut’ a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.