Sen yoksan 1 kişi eksiğiz. Haydi Nevşehir safını ilan et..

İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Temsilcisi ve Nevşehir'den Mısır'a Destek Platformu Sözcüsü Abdülbaki Öncül, vakıf binasında düzenlediği basın toplantısında, Mısır'da büyük bir katliam yaşandığını söyledi.

Nevşehir'deki sivil toplum kuruluşları olarak katliama göz yummanın insanlık adına onur kırıcı olduğunu düşünerek "Nevşehir'den Mısır'a Destek Platformu" oluşturduklarını belirten Öncül, Mısır'daki bu zulmün durması ve insanların katledilmesinin önüne geçilmesi adına büyük bir miting hazırlığı içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bunun için platforma üye olmak isteyen sivil toplum kuruluşlarından arkadaşlarımızı gezmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız görev taksimiyle sivil toplum kuruluşlarına ulaşmaya gayret ediyorlar. Siyasi partiler, sendikalar, meslek odaları, ilçe ve belde belediyeleri, merkez belediyelerle görüşmeler yaparak mitinge yoğun bir katılımın olmasını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Nevşehir'den Mısır'a destek platformu tarafından CHP,MHP, Ak Parti, Saadet Partisi,BBP, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ve diğer sivil toplum kuruluşları mitinge destek için tek tek ziyaret edilip görüşmeler yapılıyor.