Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada ; “ Teröre hayır, kardeşliğe evet” demek için tüm Nevşehir halkını işyerlerini ve evlerini bayrağımız ile donatmaya davet ediyoruz denildi.

Nevşehir İş Dünyasından ‘Bayrak Asma´ Kampanyası

Yapılan açıklamada; "Bayrak As” kampanyasına destek verdiklerini belirterek, tüm Nevşehirlileri iş yerlerine ve evlerine bayrak asmaya davet etti.

Nevşehir iş dünyası olarak huzur, barış ve refah için teröre ortak tepkimizi daha gür bir sesle dile getirmek için, başta Nevşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Vatandaşlarımızı iş yerlerini ve evlerini yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğimizin en kutsal sembolü olan al bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz. Bu vesile ile vatan için canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.” denildi.

İŞ DÜNYASI BULUŞUYOR..!

Öte yandan Teröre Hayır Kardeşliğe EVET demek için Ankara’da buluşuyoruz. 17 Eylül Saat:16.30 Sıhhıye’deyiz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak TESK, TİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TZOB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Barolar Birliği, TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla ” TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET” demek için toplanıyoruz.

Tarihimizin en geniş katılımlı buluşması 17 EYLÜL 2015 Perşembe günü saat 16:30 da Ankara Sıhhıye meydanında olacaktır.

Destek İçin;

https://www.terorehayirkardesligeevet.org

twitter adresi: @bayraginialgel

adreslerini takip edebilir ve yayabiliriz.