Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerinden sonra bugünde Avanos ve Gülşehir ilçesinde İhtiyaç Sahibi Öğrencilere kışlık ayakkabı dağıttı.

TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen kışlık bot yardımı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunca ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere Avanos ve Gülşehir Milli Eğitim İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Bıyıklı ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk ile Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ayrı ayrı makamlarında ziyaret edilerek, ihtiyaç sahipleri öğrenciler için kışlık botlar kendilerine teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık bot yardımı, Nevşehir’in Avanos ve Gülşehir ilçesine ulaştırıldı.

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş burada yaptığı açıklamasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğü ile, Nevşehir Ticaret Borsasının organizasyonu ile, artık geleneksel hale gelmiş olan Okullardaki ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtımını bu senede gerçekleştirdiklerini söyledi.

”Eğitim desteği programını da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden birisi olduğunu kaydeden Başkan Salaş, şunları söyledi: “Borsamız bilindiği üzere; İnsanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalarına her zaman büyük önem vermektedir. Eğitim Desteği Programımız da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizden bir tanesi. Bu bakımdan; Her yıl Nevşehir’in farklı bölgelerindeki yavrularımızın geleceğe doğru atacakları adımlara, bir nebze olsun katkıda bulunmak için gerçekleştirdiğimiz programımızı bu yıl merkez ilçelerimizde, ilköğretim çağındaki çocuklarımıza yönelik olarak düzenledik. Bu kapsamda bugün ziyarette bulunduğumuz Avanos ve Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin, yardım niteliğinden daha çok; motive edici bir hediye yada eğitim teşviki olarak ihtiyaç sahibi Yavrularımıza, ulaştırmalarını rica ediyoruz.

Bu vesiyle; Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Sezonunun Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

 Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk ve Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan yardım için Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletttiler.