Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'dan Bayram mesajı
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yayınladığı mesajla İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.


Bayramı karşılamanın sevinci ve mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Salaş, “Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir.

Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı özel günlerden biri olan Kurban Bayramı'na cennetten bir köşe olan şehrimizde, değerli Nevşehir'li hemşerilerimle birlikte ulaşmanın heyecanı içerisindeyim.

Manevi yönden büyük önem arz eden bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde taşıyabilmek için bayramlarımızı büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte karşılamalıyız. Ayrıca, gündelik hayatta oluşan küslük ve dargınlıklara son vermeli, darda olan eş, dosta ve insanlarımıza yardım eli uzatmalı ve de geçmiş ile gelecek arasındaki manevi değerlerimizi daha da sağlamlaştırmalıyız.

Bu düşünceler ile başta bütün Nevşehir'li hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, İslam alemine barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” diye konuştu