Nevşehir Ticaret Borsası(NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i yeniden belediye başkanlığı adaylığından dolayı ziyaret ederek ,tebriklerini iletti.

NTB Başkanı Salaş’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her geçen gün yükselen Nevşehir’de önemli bir değer haline gelen ticaret erbabının önemli bir buluşma noktası olan NTB’nin bugüne kadar Nevşehir Belediyesi ile işbirliği halinde önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Ana ilke ve hedefi kendi bulunduğu camianın büyümesi ve kalkınarak daha ileri seviyeye ulaşması olan bir büyük sivil toplum örgütünün başkanı Salaş’ın bundan sonraki hizmetlerinde de Nevşehir Belediyesi’nin sorumluluk anlayışı içerisinde her zaman yanında olacağına vurgu yapan Ünver “ Sivil toplum kuruluşları ile sürekli işbirliğini önemseyen düşünce içerisinde hizmetlerimizi yürüttük. Halkımıza etkin hizmet ulaştırılmasında belediye ile sivil toplum örgütleri omuz omuza verdiğinde ,beklentilere en uygun hizmetin ortaya çıkacağına öteden beri şahit oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de inanıyoruz ki aynı kararlılık içerisinde ilişkilerimizi sürdüreceğiz. Toplumun en temel mihenk taşları olarak gördüğümüz sivil toplum yapılanması ile Nevşehir Belediyesi kol kola yürümeye devam edecek. Bu birlikteliğinde halkımıza hizmetlerin hem en kısa süreli ulaştığına ve hem de beklentilerine karşılık olacağına inanıyoruz. Ben İbrahim Salaş bey ’e tekrar teşekkür ediyor, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum ”dedi.

NTB Başkanı İbrahim Salaş’ da, Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için Hasan Ünver’in bu göreve yeniden aday gösterilmesinden mutluluk duyduğunu belirterek “Gerçekte olması gereken de buydu. Tebrik ediyor, şimdiden size çalışmalarımızda başarılar diliyorum.”dedi.