Nevşehir Ticaret Borsa Başkanı İbrahim Salaş ve Borsa Genel Sekreteri Uğur Aydoğan,Borsa Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan Sunay Özdemir,Özcan Bıyıklı,Mehmet Havalı,Özcan Akar,Alper Tunçbilek,Cengiz Yüksel,Şakir Özsoy,İbrahim Yolalan,Ahmet Güler,Ferhat Demir ve Ramazan Çelik ten oluşan 13 kişilik heyet İstanbul Halkalı Gümrük Tesisleri Temel atma törenleri için gittikleri İstanbul dan mutlu döndüler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Halkalı Gümrük Müdürlüğü Büyükçekmece Gümrük Kompleksi'nin temeli atma törenine 13 kişilik Nevşehir Ticaret Borsası heyetiyle katılım gösterdiklerini ifade eden Salaş İstanbul gezisi içinde şu değerlendirmelerde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası’nın hedef ve misyonu gereği bu tür Sosyal etkinliklerde yer alacaklarını belirten Borsa Başkanı İbrahim Salaş, İstanbul gezimiz Nevşehir Birlik ve Beraberliği açısından oldukça verimli geçti dedi.

Başkan Salaş; "Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı,TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu,Gümrük AŞ Başkanı Arif Parmaksız ve diğer vilayetlerden gelen Oda ve Borsa başkanları ile bu vesile ile bir araya geldik.Çeşitli temas ve görüşmelerimiz oldu her açıdan bakıldığında Borsamız ve üyelerimiz adına verimli bir gezi oldu şeklinde yorumladı."

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Halkalı Gümrük Müdürlüğü Büyükçekmece Gümrük Kompleksi'nin temeli atma törenine katılan 13 kişilik Nevşehir Ticaret Borsası Heyeti ilk gün İstanbul un tarihi ve Dini mekanlarını gezdiler.

Burada Borsa Başkanı Salaş Borsa Heyetine rehberlik yaparak Topkapı Sarayı,Kutsal Emanetler ,Sultan Ahmet, Eyüp Sultan ve Ayasofya yı gezdirdiler.



Borsa Heyetinin Yüzleri Güldü...

İkinci gün temel atma törenlerine katılan Borsa heyeti burada Nevşehir ve Borsa üzerine sohbet edip,aynı zamanda bir olmak ve birlikte olmanın en güzel örneklerini sergilediler.

Bu geziyle sıkı bir kaynaşma şansı yakaladıklarını ifade eden Borsa heyeti bu tür gezi inceleme ve ziyaretlerin ufuklarını açmak memleket birliği ve borsamız adına oldukça güzeldi şeklinde yorumlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.