Nevşehir Ticaret Borsası Üyelerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, beraberinde Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Bıyıklı ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan ile birlikte Gülşehir ilçesinde bulunan Borsa Üyelerini ziyaret Etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yaptığı açıklamada, 2016 yılsonu dolayısıyla, borsaya üye olan esnaf ve tüccarları ziyaret etmek amacıyla ilçe gezilerini başlattıklarını belirtti.

Borsa Başkanı Salaş ; Bu kapsamda bugün de Gülşehir ilçemizde Borsa üyelerimizden Şahinler Un Fabrikası İşletme Sahibi Mustafa Kılıç'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Her yılsonu itibariyle düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan tüm üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle, üyelerimizin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı.


Salaş, Gülşehir ilçesi ziyaretine ilişkin yapmış olduğu değerlendirmesinde; Gülşehirli Borsa üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Ziyaret kapsamında, Borsamız üyelerinin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı.