Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen’in ailesine maddi destek yardımında bulundu.

Yaklaşık bir ay önce, Van’ın Çaldıran ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce EYP patlatılması sonucu şehadete yürüyen Nevşehirli Uzman Çavuş Emre Türkmen’in geride bıraktığı ailesini Nevşehir Ticaret Borsası unutmadı.


Nevşehir'in Hacıbektaş ilçe nüfusuna kayıtlı, kahraman şehidimiz Uzman Çavuş Emre Türkmen’in ailesine Nevşehir Ticaret Borsası tarafından maddi destek verildi.

Özellikle zor günlerimizin birlikte atlatılması adına, Nevşehir Ticaret Borsası'da üzerine düşen görevi yaparak, şehit ailesine maddi destekde bulunuldu .


Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Bu zor günlerimizde birlikte tek yürek olarak dayanışma içerisinde bulunulması gerektiğinin önemine işaret ederek, tez zamanda bu menfi olayların durmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyor, vatanımızın, milletimizin birliğine ve bütünlüğüne kasteden her türlü girişimi kınıyor ve lanetliyoruz "dedi.
 

Başkan Salaş, Onbir ayın sultanı Ramazan ayında yaptığımız bütün duaların teröre karşı mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize bir kalkan olmasını temenni ediyorum. Ayrıca insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör ve şiddetin, savaş ve düşmanlığın yerini birbirimizi olanca farklılıklarımızla severek ve sayarak barış içinde yaşama sorumluluğunun almasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum.  

Sözlerime son verirken bin bir güçlükle kazandığımız bu vatanın bölünmez bütünlüğünü milletin huzur ve sükûnunu sağlayan, bu ulvi gaye için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine baş sağlığı ve sabır dilerken gazilerimize yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.”dedi.



Nevşehir Hacıbektaşlı Şehidimiz eğer yaşamış olsaydı 2 Ay Sonra Evlenecekti. 6 aylık uzman çavuş olan şehidimiz Emre Türkmen’in 24 Temmuz tarihinde düğün planları yaptığı öğrenildi.