Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerinden sonra bugünde Gülşehir ilçesinde İhtiyaç Sahibi Öğrencilere kışlık ayakkabı dağıttı.

Nevşehir Ticaret Borsası Öğrencilere Yönelik Kışlık Ayakkabı Yardımlarını Sürdürüyor. Bu kapsamda Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık ayakkabı yardımı, Nevşehir'in Gülşehir ilçelesine ulaştırıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Gülşehir Milli Eğitim İlçe Müdürü Yılmaz Ceylan nezaretinde,  okul ziyaretleri gerçekleştirilerek kışlık ayakkabılar okul yöneticilerine teslim edildi.

Konuya İlişkin Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş yaptığı açıklamasında ; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB),Nevşehir Ticaret Borsasına tanımış olduğu kışlık ayakkabı yardımı kapsamında, ihtiyaç sahibi Öğrencilerimize verilmek üzere kışlık ayakkabılarımızın bir bölümünü Gülşehir Kaymakamımız Murat Ertekinnezaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yılmaz Ceylan'a teslim ettik. İnşallah İhtiyaç sahibi öğrencilerimize iletilerek yardımımız yerini bulacaktır. " dedi.

Borsa Başkanı Salaş, “Bu sene için kışlık ayakkabıların öğrencilere ulaştırılarak yardımların, soğuklar başlamadan öğrencilerin eline geçmesini planlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yardımlarımızın yerine ulaşacağına inanıyor, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere iletilmesinde titiz bir çalışma yürüten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve Okul müdürlerine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.