Geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Ticaret Borsası(NTB) Meclis Başkanı Aydın Karayılan ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in de hazır bulunduğu ziyarette Karayılan ve Salaş’ın yanı sıra NTB Başkan vekili Özcan Bıyıklı,NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan ve NTB Meclis üyesi Murat  Yolgösteren’de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni görev alan NTB’nin meclis ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Ünver, önemli olan temel olgunun birlikteliği sağlamak olduğunu ifade ederek, hiç kimsenin kimseye rakip olarak bakmaması gerektiğini inandığını dile getirerek  her zeminde halka hizmet edilmesi gerektiğini ve bu anlamda da  ciddi bir siyasi iradenin de var olduğunu ifade etti.

Geçmiş yıllardaki gibi hizmet anlamında oldukça önemli bir süreçte yer aldıklarını da ifade ederek “Allah’a çok şükürler olsun ki ülkemizde ve şehrimizde hizmet pınarları fışkırıyor adeta. Yerel ve genelde milletvekillerimizle beraber bu pınardan istenilen düzeyde testiyi doldurmamız gerekiyor. Olur da bir gün bu pınarlarda su kesildiğinde testilerimizin dolu olması önemlidir, eğer testilerimiz bu süreçte boş ise bu bizim çalışmadığımız anlamına gelir.”dedi.

Ünver, NTB ile göreve geldikten bugüne kadar ciddi çalışmalar sergilediklerini vurgulayarak bu süreçten sonra da aynı ikili ilişkilerin daha da güçlendirilerek aziz milletimize daha üst düzeyde hizmet sunumunun gerçekleşeceğine inandığını aktardı.

NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’da birlik ve beraberlik içerisinde NTB olarak Nevşehir’de daha etkin hizmetler yapabilme düşüncesini paylaştıklarını belirterek bir ve beraber olarak hizmetlerin en kalitesini sunma kararlılığı içerisinde olacaklarını ifade etti.