Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş , Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Meclis üyeleri Afyon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “ Gerek Afyon'u gerek Afyon Ticaret Borsası’nı çok beğendiğini ve beklediğinden çok daha fazlasını bulduğunu” belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 
Afyon Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar hakkında Nevşehir Ticaret Borsası Heyetine bilgi vererek, “ Afyon'u ve Borsa faaliyetlerini" anlattı.

Termal turizmin önde gelen şehirlerinden Afyonkarahisar'ımız Haşhaşı,  Kaymağı, Kestane Şekeri, Sucuğu, mermeri, Afyon Çağlayan Mesire Yeri, Afyon İscehisar Kayalıkları, Afyon Bayat Kilimleri, Afyon Hüdai, Afyon Gazlıgöl, Afyon Dinar ve Afyon Sandıklı Kaplıcaları ile meşhurdur diyen Afyon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ,Yapımı bitmekte olan Canlı hayvan borsası hakkında bilgiler verdi.

 
Nevşehir Ticaret Borsası hakkında bilgi veren İbrahim Salaş ise “Limon, kabak çekirdeği, üzüm, kuru fasulye ,un ve patates de bizim ağırlıklı sektörlerimiz” dedi. Un sektöründe Ortadoğu pazarına açılmayı düşündüklerini belirten Salaş bu konuda iş birliği yapabileceklerini belirtti.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı da yaptığı konuşmasında karşılıklı iki Borsa olarak bir çok konuda iş birlikteliği yapılabileceğini belirterek Afyon Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler'i Kapadokya'ya davet etti.

Afyon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'de Nevşehir Ticaret Borsası'nın faaliyetlerini yakinen takip ettiğini ve tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecek çalışmaların yapıldığını belirtti.

Borsa Başkanı Mühsürler, bir kez daha bu güzel ziyaretiniz ve nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Mutlaka bir fırsatını bulup Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etmeyi düşünüyorum. Bu vesile ile Kapadokya'yı da görmüş oluruz dedi.


Afyon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'e Plaket takdiminde bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Afyonkarahisar Ticaret Borsası'na çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına takdim edilen hediyeler ile sona erdi.