Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim SALAŞ, Meclis Başkanı Mehmet HAVALI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeni atanan Savaş BENLİ'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Meclis Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslan, Alper Tunçbilek,Cengiz Yüksel, Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeni atanan Savaş Benli'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası heyetiyle bir araya gelen Benli, Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgi alarak başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği makamına Savaş Benli'nin atanmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Bu makam önemli ve ağır yüklere haizdir. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'de yaptığı açıklamasında , “Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı, Meclis Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah  İl Özel İdaresi olarak, Nevşehir Ticaret Borsasıyla birlikte uyum içerisinde Nevşehir’imize en iyi hizmetleri veririz” diye konuştu.