Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kışlık bot dağıtımı törenine, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Babaoğlu, Serhat Cantekin, Habil Uluer ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yaptığı konuşmada bu yıl da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtımı yaptıklarını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yardım yapıldığını anlatan Parmaksız, “Bu kapsamda her sene olduğu gibi, içinde bulunduğumuz 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda da ilköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin ve vatanımızın geleceği olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız.” dedi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise, her yıl düzenli olarak öğrencilere destek sağlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ve yöneticilerine teşekkür etti.