Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ile Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) bayramlaşma programı Ticaret Odası Meclis Salonu’nda  gerçekleşti.

Bayramlaşma programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya,
 Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Borsa Meclis Başkanı Mehmet Havalı, NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce ve NTSO  ile Borsa  Yönetim Kurulu  Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ile Oda ve Borsa personelleri katıldı.

Samimi bir havada  geçen bayramlaşmanın ardından, bayramlaşmaya katılanlarla sohbet eden NTSO Yönetim Kurulu Başkan M. Arif Parmaksız, İslam Dünyası için büyük önem arz eden Ramazan’ı geride bırakırken huzur içinde Milletçe kutlanan Bayramlara yeniden birik ve beraberlik içerisinde kavuşma dileğinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB)Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ta Oda ve Borsa üyeleriyle teker teker tokalaşarak Bayramlarını kutladı.

Başkan Salaş, bayramların birlik, beraberlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğuna vurgu yaparak bayramın Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulundu.