Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın açılışını yaptığı etkinliğe; Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selahattin Danacı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Şenlikler kapsamında müsabakalara katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Üniversite olarak her konuda olduğu gibi sportif etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Bu vesileyle düzenlenen müsabakalara katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin; futbol, voleybol, masa tenisi, satranç, bilek güreşi, atletizm ve dart dalında katıldıkları müsabakalar sonunda, dereceye girenlere 17 Mayıs 2013 tarihinde başlayacak üç gün sürecek olan ‘Bahar Şenlikleri’nde düzenlenecek törenle ödülleri verilecek.