Nevşehir Üniversitesi İdari Birim Yöneticileri, Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelerek üniversitemizin dünü, bugünü ve yarınına yönelik fikir alışverişinde bulundular.

 

Düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Çetin Pekacar, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Tasğın’ın yanı sıra İdari Birim Yöneticilerimiz katıldı. 

 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan,  Nevşehir Üniversitesinde çalışan her elemanın birbirinin tamamlayıcısı olduğunu ve birlikteliğin sinerji yaratarak üniversitenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti. Toplantıda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesi personelinin birlikteliğinden memnun olduğunu belirterek bu tür bir araya gelişlerin üniversitemizi güçlendireceğini vurguladı.

 

Üniversitemiz İdari Birim Yöneticileri adına konuşan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kadriye Balta ise üniversitemiz personeli arasındaki iletişim köprüsünün daha da güçlü olması için bu tür toplantıların önemli olduğunu dile getirerek bu etkinliği gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne teşekkür etti.