Nevşehirli Hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç Merhum Anne ve Babası İçin Kreş Yaptırıyor.Konu hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan İnşaat Mühendisi Sayın Faik Yücel,Nevşehir Üniversitesi yerleşkesi içerisine yaptırılacak olan Kreşin, 23 Kasım 2012  Cuma günü Saat:14:00 te düzenlenecek olan temel atma töreni ile gerçekleştileceğini belirterek tüm Nevşehirli halkımızı temel atma törenlerine davet etti.

 

İnşaat Mühendisi Faik Yücel açıklamasında daha çok yeni olmasına rağmen çok kısa sürede yakaladığı büyük başarılarıyla tüm Nevşehir halkının gururu olmayı başaran Nevşehir Üniversitemiz, her geçen gün daha çok büyüyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

Son olarak Nevşehirimizin yetiştirdiği önemli değerlerden kıymeti saygı değer büyüğümüz Nevşehirli Hayırseverimiz Sayın Ali Dirkoç beyefendinin çok değerli Merhum Anne ve Babası İçin yaptıracağı Kreş in Temel atma törenleri 23 Kasım 2012  Cuma günü Saat:14:00 te yapılacak olup,bu vesile ile bir kez daha Nevşehirli Hayırseverimiz Sayın Ali Dirikoç a tüm Nevşehir halkı adına minnettarlığımızı ve sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyorum dedi. Faik Yücel ayrıca herşeyden önce bir Nevşehirli olarak,Nevşehir Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr.Filiz Kılıç ve ekibine tüm personellerine ve üniversitemizin en baştan hayalden hayatına geçişinde emeği geçen herkese teşekkür etmeyide bir borç biliyorum  dedi.

Nevşehir Üniversitesinin İdari Personel, Akademisyenler,Öğretim Görevlileri ve üniversite çalışanlarının bundan böyle kafaları da oldukça rahat olacak kısmetse bir yıl sonra tamalanacak olan Kreş sonrası artık Nevşehir Üniversitesindeki tüm çalışanların çocukları bu yapılacak Kreş te kalacaklar.

23 Kasım 2012  Cuma günü Saat:14:00 te Temeli atılacak olan Nevşehir Üniversitesi Kreşi nin 1800 metre kare alan içinde tek katlı olarak yapılarak 2013 Eğitim Öğretim dönemine tamamlanması bekleniyor.

Kurulduğu günden bu yana Nevşehir Üniversitemize katkılarını esirgemeyen hayırsever Dirikoç ailesinden Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi binasınıda yaptıran İş Adamı Ali Dirikoç’a hayırları ve hizmetleri için sonsuz teşekkür ediyor tüm Nevşehirli iş adamlarımızı bu ölümsüz eserler için hayırseverlerimiz arasındaki yerlerini almasını diliyoruz.Allah razı olsun.Nevşehir sizleri hiçbir zaman unutmayacak.