Nevşehir de İlk Kez 3G Sistemiyle Temel Atma Töreni  Gerçekleştirildi.

Nevşehirli Hayırseverimiz Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Üniversitesi Anaokulu Temel Atma törenleri Nevşehir de bir ilk olma açısından da önemliydi.

Nevşehir Üniversitesinden Nevşehir’de Bir İlk Daha…

Nevşehir Üniversitesi tarafından 3G Bağlantısı ile Nevşehir de bir ilke imza atılan “Temel Atma Töreni” bu anlamda da büyük ilgi gördü ve gerek protokol gerek hayırseverimiz ve gerekse diğer tüm davetlilerde bu durumdan oldukça memnun kaldılar.
Temel Atma Töreninin sunumlarını gerçekleştiren Fikret Çapacı, 3G sistemiyle Canlı ve eş zamanlı görüntü eşliğinde konuşmalarını yaparken Salondaki tüm Davetlilerde İnşaaat sahasını oturdukları yerden görmüş oldular.  

 Nevşehir de 3G Sistemiyle Temel Atma Töreni  Gerçekleştirildi

İnşaat alanının yağış nedeniyle çamur içinde kalması ve yağışla beraber aşırı soğuk hava nedeniyle Nevşehir Üniversitesi Yeni Sosyal Tesis / Yemekhane Binasındaki Kapalı salonunda sembolik olarak gerçekleştirilen Temel Atma töreni, Anaokulu Binası İnşaat sahasından 3 G Bağlantısı ile salona yansıtıldı. Butonlara basılırken aynı anda inşaatta harçlar dökülürken Kurban kesiminde de yine bir ilk yaşanılarak Kurban inşaat sahasında kesimi yapıldı duasını ise İl Müftüsü Sayın Yakup Öztürk tarafından Salon da yapıldı.

         Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

 FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”          

%100 Nevşehir Haberleri Burada… FİB Haber Farkıyla…

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi… www.fibhaber.com