NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboran’ın tayinin çıkarak ilimizden ayrılmasının ardından Valilikte yeni görev dağılımı yapıldı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın onayı ile yapılan görev dağılımında 5 Vali Yardımcısı arasında yeni görev dağılımı gerçekleştirildi. Bu yeni görev dağılımına göre İlimizde görev yapan Vali Yardımcılarının görev alanları ise Şöyle oluşturuldu:

Vali Yardımcısı Vural Demirtaş; Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İl idare Kurulu, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Birleşmiş Milletler kadın ve Kız çocuklarının haklarının korunması Projesi.

Vali Yardımcısı Ahmet Soley : Valilik Etik Komisyonu, Adli Yargı ile olan ilişkiler, Baro ile olan ilişkiler, Noterler ile olan ilişkiler ile Seçimlerle ilgili işlemler, DSİ Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Meteoroloji Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Askerlik Şubesi ve Defterdarlık il müdürlüğü.

Vali Yardımcısı Hasan Kayhan : İl Müftülüğü, İl Afet Müdürlüğü, Dernekler Müdürlüğü, Mahalli idareler müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kriz Merkezi, Karayolları Şefliği, PTT Baş Müdürlüğü, Telekom Baş Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı, THY Bürosu, Türk Hava Kurumu Başkanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü.

Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ; İl İnsan Hakları Kurulu, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Protokol işleri., MEDAŞ Nevşehir Müessese Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, KOSGEB, Türk Standartları Enstitüsü, Acıgöl Organize Sanayi bölge Müdürlüğü, İl Kültür Müdürlüğü, Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü.

Vali Yardımcısı Mustafa Atsız; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, BİMER, İl Trafik Komisyonu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Nevşehir Üniversitesi ile olan ilişkiler.